Jäsentiedotteemme on lähetetty tänään uudella ryhmäsähköpostijärjestelmällä

Uusi ryhmäsähköpostijärjestelmämme on otettu käyttöön ja jäsentiedotteemme on lähetetty sillä tänään ensimmäistä kertaa jäsenistöllemme. Sähköposti on tehokas tapa tavoittaa miltei koko joukkomme, sillä 620 jäsenestämme vain kahdella ei ole sähköpostiosoitetta.
 
Mikäli jäsentiedotteemme osoitteesta ei ole tullut tänään sähköpostiisi, tarkista varmuuden vuoksi myös roskapostisi. Muutamaa jäsentämme ei ole saatu liitettyä LSST Google Ryhmään. Heille lähetetään erikseen jäsentiedote puheenjohtajan sähköpostiosoitteesta , kunnes he ovat saaneet sähköpostinsa kuntoon.
 
Jäsentiedotteita lähetetään ryhmäsähköpostilla jatkossa kerran kuukaudessa. Tiedotteet voi lukea myös verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *