Pitkästä aikaa yhdessä teatterissa!

33 hengen ryhmämme pääsi tänä iltana vihdoin näkemään Lahden kaupunginteatterin sovituksen Molièren Saiturista, alunperinhan liput oli hankittu jo viime joulukuun näytökseen. Näyttelijäsuoritukset olivat kauttaaltaan loistavat ja pienemmätkin roolit oli rakennettu herkullisesti. Esitys kääntyi loppua kohti vallan hulvattomaksi ja varmaan kaikki katsojat lähtivät teatterilta hymy huulilla. 

Teatterilla tavataan seuraavan kerran lauantaina 10.12.2021. Silloin nähdään toinen klassikko, Tolstoin Sota ja rauha. Ennen esitystä tutustumme opastetusti teatterin tiloihin ja ruokailemme näytelmän teeman mukaisesti. Jos haluat osallistua  tapahtumaan, niin ilmoittaudu tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Kevätkaudellekin varaamme lippuja Lahden kaupunginteatterin kahteen näytelmään, mutta siitä lisää ensi viikolla…

 

Ryhmämme väliajalla

Kiitosten aika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.