Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Linkki Vanhat käsialat asiakirjoissa -verkkokoulutuksen 13.10.2021 tallenteeseen jäsensivuillamme

Eiliseen 13.10.2021 Turun Seudun Sukututkijan ry:n yhdessä muutamien muiden sukututkimusyhdistysten kanssa järjestämään Vanhat käsialat asiakirjoissa –verkkokoulutukseen ilmoittautui 53 jäsentämme. Kouluttajana toimi FT Veli-Pekka Toropainen. Jäsensivujemme Verkkolinkkejä ja tallenteita –valikossa on nyt linkki, josta voi katsoa esityksen tallenteen 21.10.2021 saakka.

Seuraava Vanhat käsialat asiakirjoissa –verkkokoulutuskerta on keskiviikkona 10.11.2021 klo 18 – 19.30. Ilmoittaudu siihen ja muihin tuleviin tapahtumiimme tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.