Teatterilippuja varattu Kulta, ollaan kotona- ja Kostonkierre-näytelmien kevään näytöksiin!

Lahden kaupunginteatteri on julkistanut tänään kevään 2022 ohjelmistonsa. Näin ollen mekin pääsemme julkistamaan, mihin kahteen kevään näytelmään ja näytöksiin olemme varanneet jäsenillemme ja heidän aveceilleen 30 lippua kumpaankin.

Kulta, ollaan kotona –näytelmä, joka jatkaa teatterin ohjelmistossa ensi vuonnakin, on palkittu brittinäytelmä. Siinä päähenkilö Judy jättäytyy pois työstään kovassa finanssimaailmassa ja luo täydellisen 50-luvun elämäntyylin itselleen ja miehelleen. Mutta onko elämä kuitenkaan niin täydellistä, miltä se pintapuolisesti näyttää? https://lahdenseudunsukututkijat.com/…/kulta-ollaan-kotona…/ Katsomme yhdessä näytelmän perjantain 4.2.2022 näytöksen. Ryhmälipun hinta 27,50 €/kpl.

Kostonkierre –tarina jakautuneesta kaupungista tuo ensimmäistä kertaa näyttämölle nastolalaisen kirjailijan Timo Sandbergin jännitysromaanien tapahtumat. Kansalaissodan runtelemaan Lahteen on laskeutunut rauha, mutta pinnan alla kuplivat kuitenkin edelleen samat jännitteet, jotka repivät maan kahtia viisi vuotta aiemmin. https://lahdenseudunsukututkijat.com/…/kostonkierre…/ Katsomme yhdessä näytelmän lauantain 2.4.2022 näytöksen. Ryhmälipun hinta 31,50 €/kpl.

Jäsenemme, tervetuloa mukaan avecisi kanssa, voit varata liput näytöksiin kauttamme tästäkin: https://lahdenseudunsukututkijat.com/ilmoitt…/ilmlomake.php… Väliaikatarjoiluista on lisätietoa verkkosivujemme tapahtumamainoksissa ja niistä kysytään ilmoittautuneilta erikseen.

Kostonkierre-näytelmän mainoskuva, Lahden kaupunginteatteri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *