Lokakuun jäsentapaamisen aiheena sukututkijaluettelomme

Lokakuun jäsentapaamisessamme verkossa oli mukana kahdeksan jäsentämme. Verkkosivujemme tekninen ylläpitäjä Matti Jaakkola esitteli kotisivuillamme olevaa sukututkijaluetteloa ja tietojen tallentamista siihen. Sähköinen sukututkijaluettelomme otettiin käyttöön keväällä 2017. https://lahdenseudunsukututkijat.com/…/sukututkijaluettelot/

Luettelon perimmäinen tarkoitus on yhdistää samoja sukuja tai seutuja tutkivia sukututkijoita. Jäsenemme voivat itse tallentaa siihen, mitä sukua, kuntaa, kylää ja taloa he tutkivat ja mille ajanjaksolle tutkimustiedot sijoittuvat. Tietoja voi tutkimusten laajentuessa lisätä ja muuttaa. Ne voi myös poistaa, joskin se on melko harvinaista.

Tämän illan esittelyn tuloksena luetteloon saadaan toivottavasti taas lisää uusia sukututkijatietoja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *