Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Lokakuun verkkolukupiirissämme aiheena Seija Leivon Kauluksessa kultainen hämähäkki

Tänään verkkolukupiirimme aiheena oli Seija Leivon romaani Kauluksessa kultainen hämähäkki. Kirjailijan esivanhempien koskettaviin elämänkohtaloihin nälkävuosista 1900-luvun ensimmäiselle vuosikymmenelle Raahessa, Lappeenrannassa ja Vaasassa oli antoisaa uppoutua ja tarinalle odotetaan jo kovasti jatkoa.

 

2 vastausta artikkeliin “Lokakuun verkkolukupiirissämme aiheena Seija Leivon Kauluksessa kultainen hämähäkki”

  1. Kiitos Riitta Kokko-Parikka ja muut läsnäolijat! Oli mukavaa keskustella kanssanne kirjastani, vielä näin viiden vuoden kuluttua julkaisusta. Lukijoiden kiinnostus lämmittää kirjoittajan mieltä. Hyvää jatkoa teille sinne Lahteen! terv. Seija Leivo

    • Kiitos Seija suuresti sinulle ja hyvää jatkoa myös sinne Vaasaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.