Lahden seudun sukututkijat ry:llä 650 jäsentä!

Lahden seudun sukututkijat ry:n jäsenmäärä on nyt 650! Tänä vuonna joukkoomme on liittynyt jo 126 uutta jäsentä. Jäsenmäärän nousu kuluvan vuoden aikana on jo nyt, kun eletään vasta marraskuun alkua, paljon enemmän kuin koskaan yhtenäkään vuonna 1979 perustetun yhdistyksemme historiassa.
 
Alkuvuonna toimintamme siirrettiin koronaviruspandemian ja sen leviämistä ehkäisevien kokoontumisrajoitusten vuoksi pääosin verkkoon. Tapahtumamme pidetään jatkossakin pääosin verkossa. Osallistua voi kätevästi ja turvallisesti kotoa käsin. Verkkotapahtumat ovat tasapuolisia kaikille jäsenillemme. Ydinalueemme Päijät-Häme on laaja. Vaikkapa Hartolan tai Sysmän perukoilta toimitiloihimme Lahteen on melkoisen pitkä matka ajella. Bensiinin hintakin hipoo jo kahta euroa, joten mahdollisuus osallistua verkossa on hyvin monille jäsenillemme myöskin merkittävä kustannussäästö.
 
Verkkotapahtumamme ovat löytäneet myös perinteisen toiminta-alueemme Päijät-Hämeen ulkopuolella asuvat sukututkimuksen harrastajat. Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseniä onkin nyt Hangosta Inariin. Tapahtumatarjontamme on laaja ja käsittää monipuolisesti sukututkijoita ja ylipäätään historianharrastajia kiinnostavia menneen ajan eri osa-alueita.
 
Vuotta 2021 on jäljellä enää alle kaksi kuukautta. Lahden seudun sukututkijat ry:n loppuvuoden jäsenyys on nyt ilmainen! Tänä vuonna ohjelmassamme on vielä parikymmentä tapahtumaa. Kaiken kaikkiaan olemme julkistaneet noin seitsemänkymmentä tulevaa tapahtumaa ja joka viikko niitä julkistetaan lisää. Katso tuleva ohjelmatarjontamme tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/events/ tai tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/ilmoitt…/ilmlomake.php… Liity yhdistyksemme jäseneksi tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/…/liittymislomake.php
 
Jäsenmaksulaskut lähetetään vasta ensi vuonna vuodesta 2022. Ensi vuoden jäsenmaksuista päätetään syyskokouksessamme 22.11.2021. Tänä vuonna jäsenmaksu on ollut 25 € vuodessa jäsenlehtemme digiversion lukijoille ja 30 € niille, jotka haluavat lehden postitettuna kotiin.
 
Kuva on otettu 27.9.2019. Tuolloin nostimme hallituksemme kokouksessa maljan sille, että jäsenmäärämme oli 450.
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *