Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Uusi kuvasivustomme käyttöön sekä muuta ajankohtaista

Olemme ottaneet käyttöön kuvat.fi-palvelun. Sivustolle on jäsentemme mahdollista laittaa itse retkillämme sekä muissa tapahtumissamme ottamiaan valokuvia. Myös vanhojen sukualbumien kuvat niin tiedossa olevista kuin tunnistusta vailla olevista henkilöistä samoin kuin esim. vanhat maisemakuvat, erityisesti nykyisen Päijät-Hämeen alueelta, ovat sivustolle tervetulleita.

Maaret Räsänen esitteli tänään jäsentapaamisessamme 25 jäsenellemme verkossa kuvat.fi-palvelua ja osoitteessa lsst.kuvat.fi/kuvat/ Lahden seudun sukututkijat ry (kuvat.fi) olevaa kuvasivustoamme. Käyhän katsomassa sinne jo tallennettuja valokuvia! Jäsenemme, mikäli haluat lisätä sivustollemme omia kuviasi, niin ota ýhteyttä Maaretiin maaretkr(at)gmail.com saadaksesi salasanan.

Ennen Maaretin esittelyä kerroin yhdistyksemme ajankohtaisista asioista. Niistä mainittakoon tässä muutama. Tmi Juhan Suvulta tilaamamme Juha Vuorelan syksyn 2022 maanantailuentosarjan ohjelma ja aikataulu on lisätty verkkosivuillemme ja ilmoittautuminen avattu. Linkki syksyn 2021 maanantailuentosarjan tallenteisiin, joita jäsentemme on mahdollista katsoa peräti vuoden ajan, tulee verkkosivujemme jäsensivuille maaliskuussa 2022 tämän vuoden, tammi-helmikuun vaihteessa ryhmäsähköpostilla lähetettävien, jäsenmaksulaskujen eräännyttyä ja jäsensivujen salasanan vaihduttua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.