Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Ensi viikon tapahtumat

Tervetuloa ensi viikon tapahtumiin!

Huomenna 31.1.2022 Juha Vuorelan/Tmi Juhan Suku maanantailuennon aiheena Teamsilla klo 18 – 19.30 on koululaisten ja opiskelijoiden tutkiminen.

Tiistain 1.2.2022 DNA-ilta pidetään kokoontumisrajoitusten vuoksi ainoastaan verkossa, Zoom Meetingillä. Erkki Kiuru esittelee klo 18 alkaen geneettisen sukututkimuksen kolme testiä. Sen jälkeen on aikaa mahdollisille kysymyksille ja vastauksille.

Keskiviikkona 2.2.2022 on jäsenillemme tarjolla perinteisen sukututkimuksen neuvontaa. Kokoontumisrajoitusten vuoksi neuvontaa annetaan tällä kertaa vain etäyhteydellä. Neuvojina toimivat Tarja Piitulainen ja Päivi Valtonen, jotka ottavat yhteyttä ilmoittautuneisiin ja sopivat heidän kanssaan tarkemmin neuvonta-ajoista.

Keskiviikkona 2.2.2022 kirjastomme on avoinna yksittäisille jäsenillemme klo 14 – 18 kirjojen noutoa ja palautusta varten.

Keskiviikkona 2.2.2022 klo 18 – 18.30 Riitta Kokko-Parikka esittelee Lahden seudun sukututkijat ry:tä ja sen toimintaa Zoomilla. Tilaisuus on avoin kaikille yhdistyksestämme kiinnostuneille.

Torstaina 3.2.2022 klo 18 – 19.30 esitelmäillassamme verkossa arkkitehti, Nastolan paikallishistorian asiantuntija Matti Oijala esittelee Nastolan hautausmaan historiaa. Lisätietoja tästä: Esitelmäilta verkossa: Nastolan hautausmaan historiaa – Lahden seudun sukututkijat ry

Kaikkiin yllämainittuihin tapahtumiimme ilmoittaudutaan verkkosivujemme ilmoittautumislomakkeella Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com). Päijät-Hämeen tutkimusseuran jäsenet liittyvät kuitenkin torstain esitelmäiltaan suoraan saamallaan kutsulinkillä ilmoittautumatta etukäteen.

Perjantaina 4.2.2022 – lauantaina 5.2.2022 Suomalaiset historiapäivät ry järjestää vuosittaisen tapahtumansa Suomalaiset historiapäivät. Tänäkin vuonna se pidetään koronaviruspandemian vuoksi verkossa. Lue tapahtumasta lisää tästä: Suomalaiset Historiapäivät – Etusivu (suomalaisethistoriapaivat.fi) sekä katso päivien ohjelma ja aikataulu tästä: Suomalaiset Historiapäivät – Ohjelma (suomalaisethistoriapaivat.fi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.