Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tulevan viikon tapahtumat

Osallistuthan sinäkin näihin tulevan viikon verkkotapahtumiin, joihin jäseniämme on jo nyt ilmoittautunut noin 100 henkilöä/esitys:

Maanantailuennolla 7.2.2022 klo 18 – 19.30 Juha Vuorela/Tmi Juhan Suku esittelee Teamsilla sukututkimusalusta MyHeritagen käyttöä.

Tiistain 8.2.2022 DNA-illassa klo 18 alkaen Erkki Kiurun aiheena on DNA Painter -sivusto ja sen käyttö. Ilmoittautuneiden suuren määrän vuoksi tapahtuma pidetään helmikuun ensimmäisestä DNA-illasta poiketen Zoom-webinaarina ja esitystä seuraavien mikrofonit ja kamerat ovat mykistettyinä. He voivat tehdä kysymyksiä ja kommentoida chatissa.

Keskiviikkona 9.2.2022 klo 18 – 19.30 1500-luvun Savo -verkkoluentosarjassa Veli-Pekka Toropainen vie meidät Juvan Partalan kartanoon 1500-luvulle. Tapahtuma järjestetään Zoom-webinaarina.

Ilmoittaudu näihin ja muihin tuleviin tämän vuoden jo julkistettuihin yli 80 tapahtumaamme tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Suurin osa tapahtumistamme on tarkoitettu vain jäsenillemme. Ne järjestetään pääosin verkossa, joten osallistua voit omalla tietokoneella tai mobiililaitteella kotoa käsin, asutpa missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Mikäli et vielä kuulu lähes 700 jäsenemme joukkoon, liity mukaan tästä: Jäseneksi liittyminen (lahdenseudunsukututkijat.com) Jäsenmaksu on 25 € tai 30 € vuodessa, riippuen siitä, haluatko lukea Sukuset-jäsenlehteämme näköispainoksena verkkosivuillamme vai painettuna ja postitettuna kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.