Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Hulluuden historiaa 1800 – 1900-luvuilla -verkkoluentosarja käynnistyi

Eilen maanantaina 6.6.2022 käynnistyi verkkoluentosarjamme hulluuden historiasta 1800 – 1900-luvuilla. Yhteistyökumppaniksemme luentosarjan järjestämiseen saimme iloksemme Tuusulan museon.

Oulun yliopiston professori FT Petteri Pietikäinen kertoo luentosarjassa viitenä peräkkäisenä kesä- ja heinäkuun maanantai-iltana klo 18 – 19 mielenterveydenhoidon historiasta mm. hoitomuodoista, -paikoista ja tietysti myös potilaista. Ensimmäisellä kerralla luennoitsija kuvasi laitoshoidon kehitystä Suomessa Lapinlahden sairaalan perustamisesta 1841 alkaen. Verkkotapahtumassa oli 68 osallistujaa. Luentoaineisto on nähtävillä verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla Luentomateriaaleja-valikossa.

Kutsulinkki tapahtumaan lähetettiin edellisenä iltana kaikille siihen ilmoittautuneille jäsenillemme yhdistyksemme ryhmäsähköpostilla, mutta jostain syystä viesti ei tavoittanut heitä kaikkia. Kutsulinkki on sama kaikkiin viiteen esitykseen. Laitoin sen vastaisen varalle myös verkkosivujemme jäsensivujen Kutsulinkkejä verkkotapahtumiin -valikkoon, jolleivat tulevatkaan kutsulinkkiviestit tavoita kaikkia ilmoittautuneita jäseniämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.