Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Talonhaltijaluettelohankkeen Hollolan ja Koski HL:n työryhmä kokoontui Hämeenkoskella

Talonhaltijaluettelohankkeen Hollolan ja Kosken Hl työryhmä kokoontui lauantaina 21.1.2023 Hämeenkoskella. Kolme tuntia kului kuin siivillä, kun 13 innokasta ja aktiivista tutkijaa puhui hetkittäin yhteen ääneen. Hämäläisetkö harvasanaisia? Toki jokainen kertoi vuorollaan kuulumisensa. Puhuttiin mm. kartoista, henkikirjoista, lainhuudoista, kotiarkistoista, luetteloiden julkaisemisesta, iso- ja uusjaosta sekä koulutuksista. Muistio tulee verkkosivujemme jäsensivuille. Seuraava kokous on 18.3.2023. -Pauli

Kuva: Etolan kylän keskusta uusjaon kartassa 1929 (Maanmittaushallituksen uudistuskartasto)