Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tarja Piitulaisesta yhdistyksemme kunniajäsen

Eilisessä 29.3.2023 vuosikokouksessa kutsuttiin yhdistyksemme kunniajäseneksi Tarja Piitulainen tämän moninaisista, vuosikymmenien pyyteettömistä toimista sukututkimuksen ja Lahden seudun sukututkijat ry:n hyväksi. Samalla tiedotettiin Suomen Sukututkimusseuran hänelle myöntämästä Suomalaisen sukututkimuksen ansiomitalista, joka on sukututkimuskentän korkein huomionosoitus.

Tarja on aloittanut aktiivisen sukututkimusharrastuksen vuonna 1985. Vuonna 1992 hän aloitti jäsensihteerinä Sukutietotekniikka ry:ssä. Tarja työskenteli alalla lukuisia vuosia 1990-luvulta alkaen myös Suomen Sukututkimusseurassa ja Wellamo-opistossa.

Lahden seudun sukututkijat ry:n vapaaehtoistehtävissä Tarja oli ensimmäisen kerran vuosina 1993 – 1995 Sukuset-lehden toimikunnan jäsenenä. Hän on toiminut vuosia yhdistyksessämme monitaitoisena, korvaamattomana ja pidettynä puurtajana. Hallituksen jäsenenä Tarja toimi vuodet 2019 – 2022. Tänä aikana hänen tehtävistään mainittakoon erityisesti sukututkimusneuvonta ja verkkosivuston ylläpidon tehtävät pääylläpitäjän tukena.

Tarja oli myös vuosikokouksemme aikaan rakkaan harrastuksensa parissa Wellamo-opiston tuomiokirjat sukututkimuksen lähteenä -kurssilla, joten vein Hannele Monosen kanssa hänelle illan päätteeksi kotiin yhdistyksemme pöytästandaarin, kunniakirjan ja Suomalaisen sukututkimuksen ansiomitalin kera kukkien. Sydämelliset onnittelut Tarjalle!

Tarja Piitulainen