Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Hyvinkään jäsentapaaminen tiistaina 19.9.2023

Hyvinkään jäsenryhmän tapaamiseen tiistaina 19.9.2023 nuorisotila Pointissa osallistui viisi jäsentämme. Nuorisotila on käytettävissämme ainoastaan päiväsaikaan, mistä johtuen tapaamisemme alkoi jo 13:30. Keskustelimme sukututkimukseen liittyvistä asioista ja erityisesti hautausmaista, hautojen hoidosta ja hautakivistä, joita monella hautausmaalla on poistettu hautapaikan uudelleen käyttöönoton tieltä.  Hyvinkäällä on neljä hautausmaata – Kytäjän, Puolimatkan ja Rauhannummen hautausmaat sekä 1858 perustettu Rautatienrakentajien hautausmaa. 

Päätimme tehdä tutustumiskäynnin Rautatienrakentajien hautausmaalle maanantaina 2.10. klo 17:30 tarkoituksena valita hautamuistomerkeistä muutama kiinnostava tarkempaa henkilöhistoriaselvitystä varten. Koska tällä hetkellä käytettävissämme ei ole varsinaisia iltatapaamisiin soveltuvia tiloja, päätimme pitää seuraavan jäsentapaamisen Hyvinkään Kipinä-talon kahviossa maanantaina 23.10. klo 17. 

Rautatienrakentajien hautausmaa Hyvinkäällä 19.9.2023. Kuva: Aino Helle