Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Juha Ilmoniemi valittiin loppuvuodeksi hallituksen puheenjohtajaksi 13.9.2023 

Yhdistyksen ylimääräinen kokous 13.9.2023 valitsi Juha Ilmoniemen hallituksen puheenjohtajaksi loppuvuodeksi 2023 edellisen puheenjohtajan Riitta Kokko-Parikan erottua tehtävästä elämäntilanteen muuttumisen vuoksi. Juha on toiminut alkuvuoden varapuheenjohtajana ja hänen tilalleen hallituksen jäseneksi ajalle 13.9.2023 – 31.12.2023 valittiin Hausjärven sukututkimuspiiriä vetävä Olli Pihlflyckt. 

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Päivi Valtonen ja sihteeriksi Pauli Helén. Hallituksen jäseniä edellä mainittujen lisäksi ovat Aino Helle, Hannele Mononen ja Eira Sällinen. 

Sukuset-lehteä toimittamaan valittiin lehtitoimikunta, johon tulivat Päivi Valtonen ja Pauli Helén. Päätoimittajaa ei nimetty erikseen. Lehtitoimikunnalle on luotu uusi sähköpostiosoite sukuset(at)lahdenseudunsukututkijat.com, johon lehteen tulevat materiaalit voi jatkossa toimittaa.

Lahden seudun sukututkijat ry:n puheenjohtaja Juha Ilmoniemi, kuva Pauli Helén.