Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Hollolan Sanomat uutisoi Hollolan sukututkimusviikkomme

Hollolan Sanomat 01.11.2017

Hollolan Sanomissa oli juttu Hollolan sukututkimusviikostamme 01.11.2017. Tilaisuudessa luennoinut entinen puheenjohtajamme Jorma Saarinen oikaisee lehden tekstiä: Gustav Burgman ei ollut avioton, vaan tutkimuksessa osoittautunut avioliiton ulkopuolella syntyneen pojan isäksi, kastekirjaan merkittynä.

Tilaisuudessa sukututkimuksesta ja DNA:sta luennoinut, myöskin entinen puheenjohtajamme Erkki Kiuru oikaisee hänkin lehden tekstiä: DNA-testaukseen liittyvässä kappaleessa on tullut myös virhe, lause pitää olla…Mieheltä voidaan tutkia myös äitilinja mitokondrioiden avulla, mutta naisen ISÄLINJAN selvittäminen onnistuu vain miespuolisen lähisukulaisen avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.