Sukututkimusviikko Lahden pääkirjastossa

Lahden seudun sukututkijoiden kirjastokiertue huipentuu tällä viikolla päätöstapahtumaan Lahden pääkirjastossa. Kiertue alkoi Asikkalasta huhtikuussa 2017 ja sen jälkeen olemme vierailleet kaikissa päijäthämäläisissä kirjastoissa. Mukaan mahtui muutama naapurimaakunnankin kirjasto. Yhteensä vierailimme 13 kirjastossa. Kiitos kirjastoille ja kiitos kaikille vapaaehtoisille, jotka mahdollistivat tämän kaiken.

Sukututkimusviikollamme Lahden pääkirjastossa sukututkimusneuvontaa antavat sihteerimme Riitta Kokko-Parikka, hallituksemme jäsen Malla Rytilahti, DNA-piirimme vetäjä Erkki Kiuru, puheenjohtajamme Esa Yrjölä, hallituksemme jäsen Maaret Räsänen sekä kuvasta puuttuva varapuheenjohtajamme Leo Laakko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *