Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Kirjastokiertueemme lähenee loppuaan – Mukkulassa innostunutta yleisöä ja neljä uutta jäsentä

Keväällä 2017 aloittamamme kirjastokiertueen toiseksiviimeisessä kohteessa Lahden Mukkulan kirjastossa Maaret Räsänen esitteli perinteistä ja geneettistä sukututkimusta noin 20 kiinnostuneelle kuulijalle ja saimme peräti neljä uutta jäsentä. Onnistuneen illan päätteeksi hallituksemme “nuoret” otattivat itsestään jo perinteeksi muodostuneen kirjastonsohvakuvan.

Huomenna perjantaina hallituksemme kokoustaa ja valmistelee lauantain Lahden sukututkimuspäivää. Arpajaispalkintoja otetaan edelleen kiitollisuudella vastaan toimitiloissamme Väinämöisentiellä klo 12 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.