Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Syyskauden toimintamme starttaa Hyvinkään kirjastosta

Aloitamme syyskauden toimintamme torstaina 20.08.2020 klo 17 kotikulmiemme sijaan Hyvinkään kirjastossa (Torikatu 5). Yhdistyksemme tarjottua ala-aulassa kahvit ja pullat kaikille kirjaston asiakkaille puheenjohtajamme Riitta Kokko-Parikka ja Keravan Seudun sukututkijat Ry:n puheenjohtaja Paula Päivinen kertovat ensin lyhyesti yhdistyksistään klo 17.30 alkaen ja sen jälkeen hallituksemme jäsen Maaret Räsänen esittelee niin perinteistä kuin geneettistä sukututkimusta.

Esitykset ovat kirjaston Anton-ryhmätilassa, minne turvavälit huomioon ottaen voidaan ottaa numeroiduille paikoille 40 kuulijaa. Tilaisuus on tarkoitettu sukututkimuksesta mahdollisena uutena harrastuksena kiinnostuneille sekä aloittelijoille. Ethän tule tapahtumaan sairaana!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.