Jäsentiedote 2/2020 ja tulevien tapahtumien luettelo on lähetetty jäsenillemme

Lähetin tänään illalla omasta sähköpostiosoitteestani jäsenillemme uusimman jäsentiedotteemme ja tulevien tapahtumiemme luettelon. Ne ovat piakkoin luettavissa myös jäsensivuillamme.

Keväällä ja kesällä jouduimme koronavirusepidemian takia perumaan tai siirtämään yli 30 tapahtumaamme. Nyt on tapahtumakalenterissamme taas lähes yhtä monta tilaisuutta. Toivottavasti ne pystytään pitämään.

Syksyllä 2020 emme kuitenkaan järjestä retkiä emmekä perinteistä Lahden sukututkimuspäivää. Kunhan tämä epävarma tilanne on ohi, retkeillään taas vilkkaasti isoilla joukoilla ja järjestetään erityisen hyvä 35. Lahden sukututkimuspäivä.       -Riitta Kokko-Parikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *