Käyttökatkos verkkosivuillamme 20.2.2021 klo 04 – 12

Verkkosivujemme palveluntarjoaja Zoner ilmoittaa:

Siirrämme helmikuun aikana kaikki palvelinlaitteemme uuteen laitesaliin, koska nykyinen sali suljetaan palveluntarjoaja Equinixin toimesta. Siirto aiheuttaa katkoksen osaan palveluistamme 20.2.2021 klo 04-12 (arvioitu kesto). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

Katkoksen aikana seuraavat palvelut eivät ole käytettävissä:

Webhotellipalvelimet (siis meidän kaikki verkkosivustomme: julkinen sivusto ja jäsensivusto)
Zoner Sähköposti (kuten jäseneksi ilmoittautumiset, yhteydenottolomakkeet ja tapahtumiin ilmoittautumiset)

Uusi laitesali tuo nopeutta ja toimintavarmuutta

Uusi laitesali Telia Helsinki Data Center sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä. Se tarjoaa monia parannuksia nykyiseen saliin verrattuna, mm. yhteysnopeus kasvaa kymmenkertaiseksi ja palveluiden toimintavarmuus sekä tietoturva paranee entisestään.

Toivottavasti Zonerille ei tule mitään ylimääräisiä vaikeuksia noin suuressa operaatiossa. Myöhemmin iltapäivällä 20.2.2021 voitte kokeilla, onko mahdollista päästä sivuillemme osoitteessa https://lahdenseudunsukututkijat.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *