Tämän viikon tapahtumamme alkoivat jäsentapaamisella

Toukokuun jäsentapaamiseen verkossa osallistui toistakymmentä jäsentämme, kuvaa otettaessa oltiin jo lopettelemassa illan yhdessäoloa. Puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka kertoi yhdistyksen viime aikojen kuulumisia ja valotti tulevaa sekä Sukuset-jäsenlehden päätoimittaja Esa Yrjölä esitteli verkkosivujemme jäsensivuilla olevan uuden hakuohjelman. Sen avulla jäsenet voivat etsiä yli 100 ilmestyneen jäsenlehtemme numeroiden sisältöä niin artikkelien kirjoittajien, otsikoiden kuin avainsanojenkin (esim. henkilöiden tai paikannimien) perusteella.

Keskiviikon 19.5. verkkolukupiiriin aiheena Kristian Kososen sotakirja Viipurin menetys Historia-aiheisten kirjojen verkkolukupiiri: Kristian Kososen Viipurin menetys – Lahden seudun sukututkijat ry ja lauantain 22.5. perinnemaisemat-teemapäivään Perinnemaisemat-teemapäivä – Lahden seudun sukututkijat ry ehtii vielä hyvin ilmoittautumaan tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Tapahtumat on tarkoitettu jäsenillemme. Ne järjestetään Zoom-verkkopalvelussa, Päijät-Hämeen koronatilanne on edelleen Suomen pahimpia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *