Toimitiloissamme taas päivystys

Tuttuun tapaan näin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona toimitilamme olivat avoinna. Päivystäjinä hallituksestamme olivat Tuula, Risto, Leo, Tarja ja Riitta. Kirjastossa kävijöitä oli kaksi ja Tarja neuvoi niin sukututkimus- kuin Zoom-asioissa kahta henkilöä. Kiitollisuudella otimme vastaan jäsenemme tuoman lahjoituskirjan Homo Fennicus – Itämerensuomalaisten etnohistoria.

Kirjastoomme jäsentemme lainattaviksi kirjasimme myös hankkimamme Tuisku-Camenaeus -sukuseuran tuoreet sukukirjat Varhaispolvet 1 ja 2 sekä Vääksy – Kertomuksia kanavakylästä -kyläkirjan. Jos haluaisit ostaa itsellesi nämä sukututkijoille hyödylliset teokset, niin Tuisku-Camenaeus -sukuseuran julkaisemiin lukuisiin sukukirjoihin voi tutustua ja tilata niitä tästä Myyntiartikkelit (tuiskuc.fi). Vääksyn kyläkirja esitellään ja sitä voi tilata tästä: Vääksyn kyläkirja | Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistyksen puoti (mycashflow.fi)

Leo Laakko ja Risto Ruohonen käsissään Tuisku-Camenaeus -sukuseuran uusimmat sukukirjat sekä Vääksyn kyläkirja.

Saamamme kirjalahjoitus on erittäin tervetullut lisä kirjastoomme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *