Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Toimihenkilöitämme verkkosivukoulutuksessa

Uudet yhdistyksemme hallituksen jäsenet Hannele Mononen ja Päivi Valtonen, mutta myös “vanhat” hallituksen jäsenet Riitta Kokko-Parikka, Tuula Niskanen, Tarja Piitulainen ja Risto Ruohonen sekä DNA-iltojen vetäjä Erkki Kiuru saavat tällä ja ensi viikolla koulutusta WordPress-pohjaisen verkkosivustomme sisällöntuottajiksi. Joukossa on siis tehtävää ensi kertaa opiskelevia kuin myös asiaan jo pitkään vihkiytyneitä. Kouluttajana on totta kai sivustomme tekninen pääylläpitäjä Matti Jaakkola.

Syyskokouksessa hallitukseen valittu Risto Salli on ajankäytöllisistä syistä jättänyt hallituksen jo toimikautensa alussa. Hänen tilalleen valitaan syyskokouksessa toinen henkilö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.