Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tulevalla viikollakin (ma 2. – su 8.5.2022) paljon ohjelmaa!

Maanantailuennolla verkossa 2.5.2022 Juha Vuorela/Tmi Juhan Suku esittelee pieniä lähteitä sieltä ja täältä klo 18 alkaen.

Toukokuun ensimmäisessä DNA-illassamme tiistaina 3.5.2022 Erkki Kiurun aiheena on DNA-tieto ja henkilölainsäädäntö. Esitys alkaa klo 18 ja sitä voi seurata paitsi toimitiloissamme osoitteessa Väinämöisentie 2 A, Lahti, myös etäyhteydellä. Paikan päälle tulijoille ovet avautuvat jo klo 16.30 geneettisen sukututkimuksen neuvontaa ja opastusta varten.

Keskiviikkona 4.5.2022 on tarjolla perinteisen sukututkimuksen neuvontaa niin toimitiloissamme kuin etäyhteydellä klo 14 – 18. Neuvojina ovat sukututkimuksen opettajat Tarja Piitulainen ja Päivi Valtonen. Varaathan oman aikasi etukäteen!

Keskiviikkona 4.5.2022 on myös kirjastomme auki toimitiloissamme klo 14 – 18 kirjojen lainaajille ja palauttajille. Voit tutustua kirjakokoelmaamme etukäteen tästä: Kirjahakulomake (lahdenseudunsukututkijat.com)

Samoin keskiviikkona 4.5.2022 puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka esittelee Lahden seudun sukututkijat ry:tä ja sen toimintaa etäyhteydellä klo 18 alkaen.

Keskiviikkoiltana 4.5.2022 toimitiloissamme pidetään myös Suomen Sukuhistoriallinen yhdistys ry:n kevätkokous klo 19 alkaen.

Torstaina 5.5.2022 savonlinnalainen psykologian lisensiaatti ja tietokirjailija Juhani Heiska kertoo verkkoesityksessään Lahden seudulla vuosisatojen ajan asuneesta suvustaan. Lisätietoja tästä: Esitelmäilta verkossa: Juhani Heiska: Seitsemän sukupolvea sukua Lahden seudulla – Lahden seudun sukututkijat ry Verkkoesitys alkaa klo 18.

Perjantaina 6.5.2022 teemme Lahti-opas Anneli Seppälän johdolla historiateemaisen Mattilanmäki-Paavola -kävelykierroksen Lahdessa klo 12 – 13.45. Lisätietoa tästä: Opastettu Mattilanmäki-Paavola -kävelykierros Lahdessa – Lahden seudun sukututkijat ry

Tällä viikolla julkistettuja uusia tulevia tapahtumia ovat:

Tiistaina 10.5.2022 klo 17 alkaen pidetään hyvinkääläisten ja muiden lähiseudulla asuvien jäsentemme tapaaminen Hyvinkään kirjastossa (Torikatu 5). Lisätietoja tästä: Jäsentapaaminen Hyvinkäällä – Lahden seudun sukututkijat ry

Sunnuntaina 15.5.2022 teemme retken Mäntsälän Nummisiin, missä pääkohteena on kartanomuseo Alikartano eli Frugård. Lisätietoja tästä: Retki Mäntsälän Nummisten Alikartanoon – Lahden seudun sukututkijat ry

Torstaina 26.5.2022 Björn Wigren opastaa meitä taas etäyhteydellä SukuJutut-sukututkimusohjelman saloihin klo 17 – 18.

Maanantaina 30.5.2022 klo 18 alkaen on Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankeväen kyselyilta verkossa.  Vieraana on ylitarkastaja, tutkija Juho Mattila. Lisätietoja tästä: Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankeväen kyselyilta verkossa – Lahden seudun sukututkijat ry

Torstaina 8.9.2022 verkkosivujemme tekninen ylläpitäjä Matti Jaakkola esittelee etäyhteydellä SukuSampo2-sukututkimusohjelmaa klo 18 alkaen. Lisätietoja tästä: SukuSampo2-sukututkimusohjelman esittely – Lahden seudun sukututkijat ry

Ilmoittaudu kaikkiin tuleviin tapahtumiimme tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Mäntsälän Nummisten kartanomuseo Alikartano eli Frugård kuvattuna 26.4.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *