Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Puuhakas päivä toimitiloissamme

Meillä yhdistyksemme hallituksen jäsenillä oli toimitiloissamme tänään puuhakas päivä, kun saimme tallennettua kirjastotietokantaamme ja laitettua hyllyihin paikoilleen kaikki Suomen Sukututkimusseuran kirjastosta saamamme kirjat. Ne täydentävät tosi hienosti varsinkin paikallishistoriateoskokoelmaamme!

Kirjastotouhujemme lisäksi Tarja antoi sukututkimusneuvontaa yhdelle henkilölle paikan päällä ja Päivi kotoaan käsin etänä. Minä esittelin yhdistystämme Zoomilla kolmelle henkilölle, ja kirjoja sekä muita julkaisuja niin palautettiin, lainattiin kuin ostettiinkin.

Illan päätteeksi toimitiloissamme pidettiin vielä Suomen Sukuhistoriallisen yhdistyksen kevätkokous. Sukututkijoille hyvin tärkeällä yhdistyksellä oli viime vuoden lopussa peräti 26.646 jäsentä, mutta ihan kaikille ei sentään päästy tarjoamaan kahvia – kokoukseen kun heistä osallistui 12.

Risto Ruohonen
Etualalla Tarja Piitulainen, takana Hannele Mononen, Tuula Niskanen ja Risto Ruohonen
Tarja Piitulainen sukututkimusneuvojana
Riitta Kokko-Parikka pitää yhdistyksemme esittelyjä verkossa yleensä kerran kuukaudessa
Suomen Sukuhistoriallisen yhdistyksen kevätkokouksen puheenjohtajana toimi yhdistyksen puheenjohtaja Sami Lehtonen ja sihteerinä yhdistyksen hallituksen jäsen Simo Lindberg