Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Sukututkimusilta Padasjoella

Sukututkimustapahtumassamme Padasjoen kirjastossa vieraskirjaan kirjoitti nimensä 14 henkilöä. Yleisön suurin mielenkiinto kohdistui geneettiseen sukututkimukseen, jota oma asiantuntijamme Erkki Kiuru esitteli, ja lähtipä yksi DNA-testinäytekin kohti Houstonia. Toki mm. digitoituja kirkonkirjoja ja Geni-yhteisösukupuutakin tarkasteltiin. Tämän illan jälkeen yhdistyksellämme on jo 721 jäsentä.

Seuraavat vastaavat tapahtumat, joissa jalkaudumme jäsentemme ja muiden sukututkimuksesta kiinnostuneiden pariin, ovat Joutsan kirjastossa torstaina 21.7.2022 ja Hausjärvellä kotiseututalo Koskelassa sunnuntaina 14.8.2022.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.