Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Talonhaltijaluettelohankkeestamme artikkelit paikallislehdissä

Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeemme Hollolan ja Koski Hl:n työryhmien kokouksessa 21.5.2022 vieraili myös toimittaja Marjo Karinkanta. Hänen artikkelinsa aiheesta oli vain tilaajille tarkoitetussa Keski-Häme -lehdessä viime viikolla ja tänään 15.6.2022 ilmestyneessä ilmaisjakelulehti Hollolan Sanomissa se on myös. Tässä linkki Hollolan Sanomien Sukututkijat laativat talonhaltijaluetteloita ryhmätyönä -artikkeliin: Sivu 4 | 15.6.2022 | Hollolan Sanomat (media.fi)

Jos olet kiinnostunut ottamaan osaa Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeeseen, lisätietoa ja pitäjäkohtaisten ryhmänvetäjien yhteystiedot löydät tästä: Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohanke – Lahden seudun sukututkijat ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.