Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Mielenkiintoista orimattilalaisen rintamakarkurin henkilöhistoriaa

Tämäniltainen luennoitsijamme FT Tuija Saarinen-Härkönen on tehnyt erinomaista työtä selvittäessään orimattilalaisen isoisänsä Eino Hietarinteen aiemmin suvussa vaietun tarinan ja tuodessaan sen rohkeasti esiin. Tyhjästä taulusta moninaisia lähteitä käyttäen on koottu yhteen palapelin palat. Miten tärkeää onkaan selvittää ja dokumentoida muidenkin kuin ns. merkkihenkilöiden elämäntarinat, sillä onhan jokainen ihminen laulun arvoinen.

Jos omassa suvussasi on rintamakarkuri tai sinulla on muuten tietoja aiheesta, otathan yhteyttä Tuijaan, jonka tutkimukset edelleen jatkuvat. Tuijan esitysaineisto tulee nähtäville verkkosivujemme jäsensivuille.