Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Juhannusviikon (ma 20. – su 26.6.2022) tapahtumamme

Maanantaina 20.6.2022 klo 18 alkaen Hulluuden historiaa 1800 – 1900-luvuilla -verkkoluentosarjamme kolmannessa osassa FT Petteri Pietikäisen aiheena ovat hoitomenetelmät Suomessa. Hän kertoo myös kylähulluista, joista viime kerralla ei ehditty puhua.

Tiistaina 21.6.2022 Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeen Hartolan työryhmä kokoontuu Zoomilla klo 18 alkaen. Mikäli Hartolan talonhaltijaluetteloiden kokoaminen kiinnostaa, etkä ole vielä hankkeessa mukana, niin ota yhteyttä ryhmänvetäjä Tarja Piitulaiseen, tarja.piitulainen(at)gmail.com.

Keskiviikkona 22.6.2022 teemme retken Espooseen ja Kirkkonummelle. Kohteina ovat talomuseo Glims, Bodominjärven surmien tapahtumapaikat ja Hvitträsk. Kaikissa kohteissa on opastus. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä: Retki Espooseen ja Kirkkonummelle – Lahden seudun sukututkijat ry

Yhdistyksemme toimihenkilöille tarkoitettuja tapahtumia ensi viikolla ovat:

Teknisen ylläpidon verkkosivukoulutus ti 21.6.2022 klo 9 – 11 Zoomilla.

Tällä viikolla julkistettuja uusia tapahtumia ovat:

Keskiviikkona 27.7.2022 retki Riihimäelle. Tutustumme opastetusti Maija Isolan painokangaskuoseja esittelevään Maija Isola – Kuoseja Amforasta Unikkoon -näyttelyyn Riihimäen taidemuseossa sekä Heikki Orvola – Materiaalien virtuoosi -näyttelyyn Suomen Lasimuseossa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä: Retki Riihimäelle kohteina Taidemuseon Maija Isola -näyttely ja Lasimuseon Heikki Orvola -näyttely – Lahden seudun sukututkijat ry

Keskiviikkona 28.9.2022 Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankeväen retki Kansallisarkisto Helsingin toimipaikkaan aiheena perinnöksiostot. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä: Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankeväen retki Kansallisarkiston Helsingin toimipaikkaan aiheena perinnöksiostot – Lahden seudun sukututkijat ry

Näihin ja muihin julkistettuihin, ennaltailmoittautumista vaativiin tapahtumiimme voi tutustua ja ilmoittautua tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Kuva talomuseo Glimsin facebook-sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.