Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Viikon 26 (ma 27.6. – su 3.7.2022) tapahtumamme

Maanantaina 27.6.2022 klo 18 Hulluuden historiaa 1800 – 1900-luvuilla -verkkoluentosarjan neljännellä luentokerralla FT Petteri Pietikäisen aiheena ovat sairauskertomukset. Hän kuvailee Oulun piirimielisairaalan ja Pitkäniemen sairaalan potilasasiakirjoja siinä valossa, keiden kaikkien “ääni” niissä on kuultavissa (lääkärit, hoitajat, potilaat, potilaan omaiset, viranomaiset jne.) Hulluuden historiaa 1800 – 1900-luvuilla verkkoluentosarja jatkuu: Mitä sairauskertomukset kertovat? – Lahden seudun sukututkijat ry

Perjantaina 1.7.2022 retkeilemme Helsingissä. Tutustumme opastetusti Lapinlahden entiseen mielisairaalaan, sen museoon ja alueeseen sekä Hietaniemen hautausmaan mielenkiintoisiin hautamuistomerkkeihin. Retki Helsinkiin Lapinlahden entiselle sairaala-alueelle ja Hietaniemen hautausmaalle – Lahden seudun sukututkijat ry

Muutkin tulevat ennakkoilmoittautumista vaativat tapahtumamme näet kätevimmin tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Lapinlahden entisen mielisairaalan aluetta Helsingissä kuvattuna Hietaniemen hautausmaan suunnalta 10.5.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.