Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Viikon 27 (ma 4. – su 10.7.2022) tapahtumamme

Verkkosivujamme viikonloppuna vaivannut ongelma on saatu ratkaistua. Sivuja päästään taas päivittämään, artikkeleja kirjoittamaan ja tapahtumia lisättyä.

Maanantaina 4.7.2022 klo 18 alkaen Hulluuden historiaa 1800 – 1900-luvuilla -verkkoluentosarjamme viidennellä ja viimeisellä luennolla FT Petteri Pietikäisen aiheena on melankolian pitkä historia. Esityksessään hän luo laajemman kuvan yhden merkittävän sairauden ja mielentilan eurooppalaisesta historiasta antiikista tähän päivään.

Tiistaina 5.7.2022 klo 18 – 19.30 toimitiloissamme Lahdessa osoitteessa Väinämöisentie 2 A on tarjolla geneettisen sukututkimuksen opastusta ja neuvontaa.

Keskiviikkona 6.7.2022 klo 14 – 18 toimitiloissamme ja etänä on jäsenillemme tarjolla perinteisen sukututkimuksen neuvontaa ja opastusta. Samoina aikoina kirjastommekin on auki ja jäsenemme voivat lainata ja palauttaa kirjoja sekä saada neuvontaa myös etätapahtumiin osallistumiseen. Tästä voi tutustua kirjavalikoimaamme: https://lahdenseudunsukututkijat.com/…/kirjahakulomake.html Myynnissä on kirjastomme kaksoiskappalekirjoja ja muita tuotteitamme, jotka näkyvät tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/…/myytavat_kirjat.php Tervetuloa ostoksille ja kahville myös ei-jäsenet! Päivän päätteeksi klo 18 esittelen vielä yhdistystämme ja sen toimintaa etäyhteydellä.

Perjantaina 8.7.2022 kokoontuu yhdistyksemme hallitus vuoden yhdeksänteen kokoukseensa klo 10 alkaen.

Yleisötapahtumiimme ilmoittaudutaan ennakkoon tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/ilmoitt…/ilmlomake.php… Samasta linkistä näkyvät kaikki julkistetut tapahtumamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.