Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Runsaasti uusia tapahtumia julkistettu verkkosivuillamme

Viime päivinä olemme julkistaneet jälleen paljon uusia tapahtumia ja avanneet ilmoittautumiset niihin. Juha Vuorelan/Tmi Juhan Suku tavattoman suositussa maanantailuentosarjassa verkossa kuullaan ja nähdään ensi syksynä 28.8. – 11.12.2023 taas sukututkijoita ja historianharrastajia kiinnostavia ja hyödyttäviä esityksiä kaikkiaan 15 kpl.

Kevätkauden 2023 uusia tapahtumia ovat mm. Ari Vesalaisen verkkoluento henkikirjoista sukututkimuksen lähteinä ti 28.2.2023, Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankeväellemme tarkoitettu koulutus toimitiloissamme Lahdessa la 4.3.2023, sukututkimustapahtumamme Mäntsälän kirjastossa ke 22.3.2023 sekä retki Helsinkiin kohteina Ritarihuone ja Suomen Pankin rahamuseo pe 31.3.2023.

Kesäkuun verkkolukupiirissämme käsitellään Seppo MT Vainion uutuuskirjaa Ajan jättämä Jalmari – elämää ja sotaa rintamailla, heinäkuussa Ahvenanmaan retkeämme enteilevästi Anni Blomqvistin Myrskyluodon Maijaa ja elokuussa on vuorossa Anelma Vuorion vanhemmistaan, Lahden kansanopiston legendaarisista johtajista Rope ja Edla Kojosesta kertova Kukaton morsian.

Tervetuloa ilmoittautumaan näihin ja muihin tuleviin runsaslukuisiin tapahtumiimme tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Yhdistyksemme vuosijäsenmaksulla 25 € (jäsenlehtemme luettavissa näköispainoksena) tai 30 € (jäsenlehti postitettuna kotiin) saa todella paljon katetta, sillä tapahtumiamme on useita viikossa ja verkkosivujemme jäsensivuilla on katsottavissa mm. kymmeniä luentotallenteita. Liitythän sinäkin Lahden seudun sukututkijat ry:n yli 770 jäsenen joukkoon tästä: Jäseneksi liittyminen (lahdenseudunsukututkijat.com)

Kuvan Lammin kirkkomaalla olen ottanut iltapäivähämärässä 29.12.2019 -Riitta