Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tervetuloa viikon 6 (ma 6.2.- su 12.2.2023) tapahtumiimme!

Hyvää Runebergin päivää!

Maanantailuennollaan 6.2.2023 Juha Vuorela/Tmi Juhan Suku kertoo klo 18 – 19.30 Teamsilla Turun tuomiokapitulista. Jäsenemme, ilmoittaudu tälle verkkoluennolle viimeistään tänään sunnuntaina 5.2.2023 puoleenyöhön mennessä, niin saat kutsulinkin sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

Maanantaina 6.2.2023 Joutsan sukututkimuspiiri kokoontuu taas Joutsan Hyvinvointituvassa (Jousitie 40) vetäjänsä Sari Virtasen johdolla klo 17 – 20. Mukavaa yhdessäoloa ja vertaistukea yhteisen harrastuksen merkeissä. Myös uudet osallistujat ovat tervetulleita. Ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätön.

Tiistaina 7.2.2023 toimitilamme ja sen yhteydessä toimiva kirjastomme Lahdessa osoitteessa Väinämöisentie 2 A on avoinna klo 14 – 18 kirjojen lainaajille, palauttajille ja ostajille sekä perinteisen sukututkimuksen henkilökohtaiseen neuvontaan ennakkoon ilmoittautuneille. Saa tulla ihan muuten vaankin höpöttelemään kanssamme! Neuvontaa on tarjolla myös etäyhteydellä, mutta ennakkoilmoittautuminen on siinäkin tapauksessa välttämätön.

Tiistaina 7.2.2023 helmikuun ensimmäisessä DNA-illassamme Erkki Kiurun aiheena on geneettisen sukututkimuksen kolme testiä. Esitys, johon voi osallistua joko toimitiloissamme tai etäyhteydellä, alkaa klo 18, geneettisen sukututkimuksen opastus ja neuvonta jo sitä ennen klo 16.30. Osallistutpa sitten paikan päällä tai etänä, ilmoittaudu aina ennakkoon, ja huomioi että toimitiloihimme tuleville ja etäosallistujille on erillinen ilmoittautuminen.

Keskiviikkona 8.2.2023 helmikuun jäsentapaamisessamme verkossa klo 18 alkaen muistelun ja keskustelun aiheena ovat kotimaiset TV:n historialliset draamasarjat. Vetäjänä on Riitta Kokko-Parikka. Jäsenemme, ilmoittaudu viimeistään tiistaina 7.2.2023 puoleenyöhön mennessä, niin saat kutsulinkin sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

Perjantaina 10.2.2023 klo 10 alkaen pidetään Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeen ryhmänvetäjien verkkokokous. Vetäjille lähetetään Zoom-kutsulinkki sähköpostilla. Lue lisää talonhaltijaluettelohankkeestamme tästä: Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohanke – Lahden seudun sukututkijat ry Orimattilan työryhmään kaivataan vetäjää. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi, tai sihteeri Pauli Heléniin, phelen(at)kolumbus.fi.

Ilmoittaudu tapahtumiimme tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Saithan sähköpostiisi 31.1.2023 jäsentiedotteemme 2/2023, joka sisältää myös vuoden 2023 jäsenmaksulaskun! Jäsentiedotteen voi lukea myös verkkosivujemme www.lahdenseudunsukututkijat.com salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. Jäsenmaksun eräpäivä on 28.2.2023.

Kuvan Lahes Lahenkadun ja Aleksin risteykses otin eilen aamul 4.2.2023 Sibeliustalolle mennes -Riitta