Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Erityisen suuri määrä sukututkimusjulkaisujamme lähti tänään ympäri Suomea

Käyn sangen usein postiasioilla, sillä myyntijulkaisujamme tilataan vilkkaasti. Viikonloppuna tilausten määrä yllätti erityisen iloisesti ja oli jopa ennätyksellinen. Tänään veinkin Hausjärven Oitin R-kioskin asiamiespostiin, mistä yhdistyksemme tuotteet pääasiassa lähetän, sukututkimuslomakkeita, sotilasjulkaisuamme ja antikvaarisia kirjoja peräti 40 eri tilaajalle ympäri Suomea. Nopea ja mukava oli tämäkin asiointi. 🙂

Tavattoman suuri kiitos teille sukututkimuksen ystäville, että tilaatte tuotteitamme ja tälläkin tavoin tuette toimintaamme! Otamme ilomielin vastaan uusia tilauksia. Myytävien tuotteiden luettelomme on tässä: Myytävien tuotteiden luettelo (lahdenseudunsukututkijat.com) ja tilauslomake tässä: Myytävien tuotteiden tilaaminen verkosta – Lahden seudun sukututkijat ry Tuotteita voi tilata paitsi postitse, myös tulla ostoksille toimitiloihimme Lahteen osoitteeseen Väinämöisentie 2 A vaikkapa huomenna tiistaina 7.2.2023 klo 15 – 18!

Kuvaa otettaessa yksi isompi tuotepaketti oli jo siirtymässä postin autoon. Lähetyksiä saapuu lähipäivinä tilaajille.