Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tervetuloa seuraaviin tapahtumiimme!

Tiistaina 6.6.2023 kirjastomme on avoinna ja kirjastonhoitaja Hannele Mononen paikalla osoitteessa Väinämöisentie 2 A, Lahti klo 15 – 18 kirjojen lainausta ja palautusta sekä ostosten tekemistä varten. Yli 3600 nimikettä käsittävän kirjastomme kokoelmaan voi tutustua etukäteen tästä: Kirjaluettelo (lahdenseudunsukututkijat.com ja myytävien tuotteiden valikoimamme näkee tästä: Myytävien tuotteiden luettelo (lahdenseudunsukututkijat.com)

Keskiviikkona 7.6.2023 historia-aiheisten kirjojen verkkolukupiirissämme käsitellään Seppo MT Vainion romaania Ajan jättämä Jalmari – elämää ja sotaa rintamailla klo 18 alkaen. Kirjailija on mukana tapahtumassa. Vetäjänä on Riitta Kokko-Parikka.

Retkemme Jyväskylään to 8. – pe 9.6.2023 jouduttiin valitettavasti perumaan. Ilmoittautuneita oli vain 7 ja retken toteutumiseksi osanottajia olisi pitänyt saada kokoon 20.

Lauantaina 10.6.2023 Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeen Hollolan ja Kosken Hl työryhmän jäsenet kokoontuvat Pauli Helénin johdolla kahvila-ravintola Koskikartanon (Tampereentie 632, Hämeenkoski) toisen kerroksen kokoustilassa klo 10 – 14. Huomioithan, että tapaaminen aloitetaan tällä kertaa tuntia tavallista aikaisemmin. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa paikan päälle! Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeesta on lisätietoa tässä: Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohanke – Lahden seudun sukututkijat ry

Keskiviikkona 14.6.2023 jäsentapaamisessamme verkossa klo 18 alkaen keskustelun aiheena ovat sukulaiset matkoilla ja siirtolaisina. Onko sinun suvussasi matkusteltu tai opiskeltu ulkomailla? Tai muutettiinko valtameren yli Amerikkaan tai vaikkapa Australiaan asti? Vetäjänä on Riitta Kokko-Parikka.

Ilmoittaudu tästä tapahtumiimme: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Edellä mainittujen tilaisuuksien jälkeen ohjelmassamme on muutaman viikon kesätauko ja toiminta jatkuu taas heinäkuun alussa. Mukavaa kesäkuuta kaikille jäsenillemme ja ystävillemme!

Kuvan Kärkölän Lappilassa otin 6.6.2019. -Riitta