Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Sukututkimuksesta kiinnostunutta väkeä kokoontui Hausjärvellä nostalgisessa kotiseututalo Koskelassa

Viitisentoista sukututkimuksesta kiinnostunutta oli tänään koolla Hausjärvellä nostalgisessa kotiseututalo Koskelassa, missä oitis sisään astuessa pääsee historianharrastajien kaihoamaan vanhan ajan tunnelmaan. Olli Pihlflyckt ja Tuula Pietilä kertoivat ensin Hausjärvi-Seurasta ja erityisesti Koskelassa parhaillaan esillä olevasta kansanopistoista kertovasta näyttelystä. Varsinkin Lahden ja Tuusulan kansanopiston 1900-luvun alun oppilaista on paljon kuvia ja tietoa. Näyttely on avoinna vielä kahtena seuraavana sunnuntaina klo 11 – 15 ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Seuraavaksi kerroin Lahden seudun sukututkijat ry:stä ja sen jälkeen hallituksemme jäsen Päivi Valtonen esitteli, miten sukututkimus aloitetaan. Välillä nautittiin herkuista kahvilan puolella. Hausjärvi-Seura lahjoitti yhdistyksemme kirjastoon julkaisemansa Hausjärvi vanhoissa kartoissa -kirjan, mistä suuret kiitokset!

Sukututkimusharrastajilla on tarkoitus kokoontua Hausjärvellä yhteisen harrastuksen merkeissä seuraavan kerran syksyllä. Tiedotamme sivustoillamme ajankohdan, kun se on varmistunut.

Hausjärvi-Seuran varapuheenjohtaja Olli Pihlflyckt puhumassa
Hausjärvi-Seuran museo- ja näyttelyvastaava Tuula Pietilä puhumassa
Lahden seudun sukututkijat ry:n hallituksen jäsen Päivi Valtonen puhumassa