Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Retkellä Hollolan kirkonseudulla

Tänään retkeilimme Hollolan kirkonseudulla 22 hengen voimin. Kyösti Toivosen opastuksella kiertelimme ensin hautausmaalla sekä tutustuimme Hollolan kansallisaarteeseen, keskiaikaiseen harmaakivikirkkoon.

Hollolan Herralan kylän originellin Heikan Jussin haudalla

Lounaan jälkeen oli vuorossa Hollolan Kotiseutuyhdistyksen ylläpitämä kotiseutumuseo. Päivi Siikaniemen opastuksella tutustuimme talomuseoalueeseen, jossa on peräti 14 eri rakennusta, ja Erkki Arvila esitteli meille esinemuseossa parhaillaan olevaa metsästys- ja kalastusaiheista näyttelyä. Viimeisessä kohteessa luonnonvoimat äityivät jylisemään niin, että museosta katkesi toviksi sähköt ja valokuvien ottaminenkin unohtui!

Talomuseoalueelle menossa

Huomenna Hollolan talomuseoalueella järjestetään Sadonkorjuu- ja perinnepäivä, josta lisätietoa tässä: Sadonkorjuu- ja perinnepäivä lauantaina 20.8.2022 klo 10-15 – Hollolan Kotiseutuyhdistys

Tervetuloa myös seuraaville retkillemme:

Keskiviikkona 31.8.2022 klo 16.30 alkaen opastettu kummituksia ja mystisiä tarinoita -kävely sekä tutustuminen Hotelli-ravintola Opiston Kunkkuun (entinen kansanopisto) Lahdessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä: Opastettu kummituksia ja mystisiä tarinoita -kävely sekä tutustuminen Hotelli-ravintola Opiston Kunkkuun (entinen kansanopisto) Lahdessa – Lahden seudun sukututkijat ry

Perjantaina 16.9.2022 retki Helsingin Töölöön klo 11 alkaen kohteina Taidehalli, Taidekoti Kirpilä, Reitzin kotimuseo ja ravintola Elite. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä: Retki Helsingin Töölöön kohteina Taidehalli, Taidekoti Kirpilä, Reitzin kotimuseo ja ravintola Elite – Lahden seudun sukututkijat ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *