Suosituinta myyntituotettamme taas reilusti varastossa

Suosituimman myyntituotteemme, täytettävän 12 sukupolven esivanhempien taulun, varastot ovat huvenneet meiltä viime kuukausina vähiin, niin kysyttyjä ne ovat olleet. Ihanan iloinen ja pirteä kuljetusalan ammattilainen Tiia toi postin kuljetuksena puheenjohtaja Riitan kotiovelle tänään teholavallisen, 85 kg Printekissä Keuruulla painettua täyttä tavaraa. Täältä Päijät-Hämeestä sitä sitten lähtee taas edelleen sukututkimusharrastajille joka puolelle Suomea!

Myytäviin tuotteisiimme, myös 12 sukupolven tauluihin, voi tutustua ja niitä voi ostaa tästä: Myytäviä tuotteita – Lahden seudun sukututkijat ry

Myyntituotteistamme täytettävät 12 polven taulut ja julkaisumme Sotilaita Ruotsista Hämeeseen ovat myynnissä myös Sukututkijan verkkokaupassa Suomen Sukututkimusseuran verkkosivuilla: Haku: Lahden seudun sukututkijat | Sukututkijan verkkokauppa (genealogia.fi)

Kuljetusalan ammattilainen Tiia toimitti perille jälleenmyyntiin meneviä suosittuja myyntituotteitamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *