Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tapahtumia viikolla 21 (ma 23. – su 29.5.2022)

Juha Vuorelan/Tmi Juhan Suku kevätkauden lähes 20 maanantailuennon sarja tulee 23.5.2022 päätökseensä. Illan aiheina klo 18 alkaen ovat hautakivitietokannat ja hautauskulttuuri maassamme. Sen jälkeen kaikkia kevätkauden maanantailuentojen esityksiä pääsee verkkosivujemme www.lahdenseudunsukututkijat.com jäsensivuille tulevasta linkistä katsomaan tallenteina vuoden ajan. Myös syyskauden 2021 maanantailuentojen esitykset ovat edelleen katsottavissa jäsensivuillamme olevan linkin kautta. Juhan syksyn 2022 maanantailuentosarja alkaa 29.8.2022 uusilla aiheilla, luvassa on 15 sukututkijoita ja ylipäätään historianharrastajia kiinnostavaa esitystä.

Tiistaina 24.5.2022 järjestämme kaikelle kansalle avoimen sukututkimustapahtuman Padasjoen kirjastossa (Vaahteratie 4, Padasjoki) klo 16 – 19. Tarjolla on sukututkimusneuvontaa, yhdistyksemme ja Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeen esittely, sukututkimuslomakkeiden ja muiden julkaisujemme myyntiä sekä kahvitus.

Helatorstaina 26.5.2022 Björn Wigren opastaa jäseniämme taas SukuJutut-sukututkimusohjelman saloihin Zoom-verkkopalvelussa klo 18 – 19.

Perjantaina 27.5.2022 tutustutaan opastetusti Lahden uusimpaan museoon, visuaalisten taiteiden museo Malvaan ja sen jälkeen lounastetaan Malskin Bistrossa. Ohjelma ja aikataulu selviävät tarkemmin tästä: Opastettu tutustuminen uuteen Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvaan – Lahden seudun sukututkijat ry

Sunnuntaina 29.5.2022 Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeen Orimattilan työryhmä kokoontuu Cafe Misakon kabinetissa (Hevostie 2, Orimattila) klo 15 alkaen. Ryhmään toivotaan lisää erityisesti Luhtikylän, Kuivannon, Niinikosken, Pakaan ja Artjärven tutkijoita. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa paikan päälle! Tutustu projektiimme tästä: Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohanke – Lahden seudun sukututkijat ry

Tällä viikolla olemme julkistaneet lisäksi seuraavan uuden tapahtuman:

Perjantaina 3.6.2022 järjestämme retken Heinolaan kohteina Heinolan kaupunginmuseon 29.5.2022 avautuva Ruokajuurilla-näyttely, Harjupaviljonki ja Heinolan hautausmaa. Museossa ja hautausmaalla on opastus. Tervetuloa tällekin retkelle mukaan! Lisätietoja: Retki Heinolaan – Lahden seudun sukututkijat ry

Ilmoittautumiset tapahtumiimme tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com). Samalla näet kaiken tulevan ohjelmatarjontamme.

Edla Alice Hellénin hautamuistomerkki Kärkölän hautausmaalla kuvattuna 16.7.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.