Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tällä viikolla 28 ohjelmassamme on retki Seilin saarelle

Tämän viikon ohjelmassamme on ainoastaan retki Turun saaristoon Seilin saarelle, minne suuntaa 24 hengen ryhmä. Julkaisin tänään myös uusimman jäsenartikkelini, joka käsittelee Seilin mielisairaalaan 1800-luvun loppupuolella sisäänkirjattuja lähinnä etelähämäläisiä eli oman alueemme naispotilaita ja heidän sukujaan. Riitta Kokko-Parikka: Seilin mielisairaalan hoidokkeja ja heidän lähisukuaan – Lahden seudun sukututkijat ry, jäsensivut

Verkkosivujemme tapahtumakalenterissa on äskettäin julkaistu syksyn 2022 DNA-iltojen ohjelma, ilmoittauduhan jo mukaan! Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Toimitiloissamme ja etäyhteydellä osallistuville on nyt erilliset ilmoittautumiset. DNA-illat on tarkoitettu pääasiassa jäsenillemme. Henkilöt, jotka eivät ole Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseniä, voivat jatkossa osallistua DNA-iltoihimme korkeintaan kaksi kertaa.

Kuvan Seilin satamasta olen ottanut 16.7.2019, jolloin teimme retken saarelle yhdistyksemme joukolla ensimmäisen kerran.