Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tapahtumia viikolla 29 (ma 18. – su 24.7.2022)

Keskiviikkona 20.7.2022 verkkolukupiirissämme klo 18 – 20 ollaan vielä äskeisen retkemme aihepiirissä, sillä keskustelemme Sinikka Lehtisen kirjasta Kohtalona Seilin saari. Lisätietoja tästä: Historia-aiheisten kirjojen verkkolukupiiri: Sinikka Lehtisen Kohtalona Seilin saari – Lahden seudun sukututkijat ry

Torstaina 21.7.2022 klo 15 – 18 järjestämme sukututkimustapahtuman Joutsan kirjastossa (Länsitie 6) klo 15 – 18 yhdessä Keski-Suomen sukututkijat ry:n kanssa. Ohjelmassa yhdistystemme esittely, sukututkimusneuvontaa, sukututkimuslomakkeiden ym. tuotemyyntiä ja kahvitarjoilu. Sukuilta Joutsassa – Lahden seudun sukututkijat ry

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet mukaan tapahtumiimme, joita näkee lisääkin tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Kuva kirjan kannesta
Joutsan pääkirjasto, kuva kirjaston facebook-sivuilta