Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Joutsan sukututkimustapahtumassamme ilahduttavan paljon väkeä

Olipas mukavaa ja kiinnostunutta väkeä tänään Joutsan kirjastossa, missä järjestimme yhdessä Keski-Suomen Sukututkijat ry:n kanssa sukututkimustapahtuman. Vieraskirjaan kirjoitti nimensä 22 henkilöä ja paikalla olivat myös toimittajat niin Joutsan Seutu – kuin Itä-Häme -lehdistä.

Joutsassa järjestetään ennen pitkää seuraava sukututkimusharrastajien kokoontuminen aktiivisen jäsenemme Sari Virtasen johdolla. Ilmoitamme ajankohdan ja paikan tapahtumakalenterissammme, kun ne ovat selvillä.

Kuvat: Tarja ja Riitta