Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Ensi viikon (ma 25. – su 31.7.2022) tapahtumat

Alkavan viikon ainoa yleisötapahtumamme on retki Riihimäelle keskiviikkona 27.7.2022. Tutustutaan opastetusti Riihimäen taidemuseossa Marimekon suunnittelijana tunnetun, kaupungin oman tytön Maija Isolan (s. 1927 Riihimäki, k. 2001 Riihimäki) koko museon täyttävään painokangasnäyttelyyn sekä Suomen Lasimuseossa taiteilija Heikki Orvolan (s. 1943) monipuoliseen tuotantoon, josta esillä on niin lasia, keramiikkaa kuin tekstiilejäkin, Marimekolle suunniteltuja kankaita sekä emali- ja valurautaesineitä. Näyttelyiden välissä lounastetaan ravintola Klaasissa Lasimuseon tiloissa.

Retkelle toivotaan vielä lisää osallistujia! Katso lisätiedot ja ilmoittaudu pikimmiten tästä: Retki Riihimäelle kohteina Taidemuseon Maija Isola -näyttely ja Lasimuseon Heikki Orvola -näyttely – Lahden seudun sukututkijat ry

Perjantaina 29.7.2022 yhdistyksemme hallitus pitää vuoden kymmenennen kokouksensa klo 10.

Sukututkijoiden kesäinen viikonlopputapahtumakin Valkeakosken kulttuurimaisemissa on jo ihan ovella! Katso Sukuretriitin pe 5. – su 7.8.2022 ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä: Sukuretriitti 2022 — Tmi Juhan Suku (holvi.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.